Motel Magnolia (Alternative E-zine) - September 2007

Venus Flytrap is behalve de naam van een vleesetende plant ook een Haagse band waar je, met de komst van het derde album "Come with Us", niet echt meer omheen kan. Bij het bekijken van de voorkant van het geweldig vormgegeven digipack voel ik al dat ik iets interessants in mijn hand heb. Een speelse chaotische collage die zeker past bij deze stevige indie rockers.
Hoewel er overeenkomsten zijn met dEUS, weten ze zeker ook op dit niveau te spelen. Het is een lekker album dat het zeker goed zal doen als je onderweg bent, met je blik op oneindig. Een heerlijk meeslepend, bijna meesleurende plaat die sterk staande blijft.
Helaas komt er na een tijdje wel een lichtelijke sleur in, die de kracht toch gedeeltelijk onderuit haalt. Wanneer er na tweederde van het album dan ook "Don't mean to Bug" langs komt is even van het stevige gevoel niets meer over. Doordat ze vrijwel direct terug knallen met "Get Some" brengen ze je wel weer terug in de sfeer, iets waar ze zeker meester in zijn. Ze eindigen dan ook net als ze beginnen, erg sterk.

Florian - http://www.motelmagnolia.nl